Loading the content... Loading depends on your connection speed!

KRAV MAGA FOR VOKSNE

Forskjellige mennesker har forskjellige grunner for å starte med Krav Maga, og KMG Norge tror at enhver person skal kunne trene selvforsvar i henhold til hans eller hennes fysiske evne, men samtidig skal hver enkelt presse seg forbi sin komfortsone.

 

Kom i form!

Derfor trenger du ikke å være i god form når du begynne å trene Krav Maga. Selv om Krav Maga er et selvforsvar system, er det også viktig å ha god fysisk form, herunder styrke og utholdenhet, til å ytterligere hjelpe dine evner til å håndtere fysiske trusler og konflikter. Så, Krav Maga er god trening for din generelle fysiske form, din utholdenhet i en voldelig situasjon og til å styrke opp kroppen til å takle hverdagen.

 

KMG trening er også laget for å forbedre din mentale styrke, evne til å fokusere og utvikle din beslutningsprosess under stressende situasjoner. KMG som organisasjon gir deg et rammeverk, miljø og en “familie” av folk som deg som du vil sette pris på å tilhøre.

 

Ingen Forhåndskunnskaper er nødvendig

Det er ikke behov for forhåndskunnskap i kampsport. Våre klasser er utført i et miljø hvor alle en gang var en nybegynner, og den unike atmosfæren i klassene er overgått av få. Akselerert læringsprosessen hjelper enhver student å lære og tilpasse en ny defensiv ferdighet innen kun få minutter av første introduksjon til teknikken. Våre leksjoner varierer fra 60 minutter til 90 minutter for en vanlig klasse.

 

Selvforsvar tilpasset din hverdag

KMG og dens grunnlegger, Eyal Yanilov, har vært den ledende kraft bak utviklingen av Krav Maga og dens pensum. Vi tror at ethvert selvforsvar system må utvikle seg i henhold til de truslene som presenterer seg selv til enhver tid. KMG omfatter også pensum for tredje part og VIP beskyttelse, kampferdigheter og taktikk. Sammen med selvforsvar, er disse de tre pilarene i systemet.

 

En Krav Maga time for voksne

En vanlig leksjon består av forberedelse hvor vi gjør generell og spesifikk oppvarming slik at studenten (kropp og hjerne) er forberedt på økten. Vi gjør bevegelser som kan ha blitt lært før eller gjøre en funksjonell oppvarming som er relatert til målene for økten, mye som en analogi. Deretter går økten over til det stadiet av undervisning hvor vi trener en ny teknikk eller gjentar tidligere lærte teknikker, som nesten alltid ender med et sammendrag av øvelser, simulering av realistiske forhold, tøying og informasjon om neste økt. Alt i en trygg og støttende atmosfære.

 

Grader

KMG deler studenter i forskjellige grader. Vi bruker ikke belter men har forskjellige merker på buksene for å indikere nivået.  Vår læreplan er strukturert i fem Practitioner (P) nivåer, fem Graduate (G) nivåer og fem Ekspert nivåer. Hvert nivå har et bestemt pensum og krav. I tillegg er det tre masternivå (Imi ga opp til Master 3 / Expert 8). Spesifikke krav, men ingen pensum, var assosiert med disse nivåene.

 

Det er vanligvis minimum 5 mnd regelmessig trening mellom gradene på P nivå (4 mnd for P1), og 6 mnd regelmessig trening på G nivå. Det tar mellom ett til fire år å komme fra et Expert nivå til det neste.

 

 

Mobile version: Enabled