Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Treningstilbud

KMG Norge tilbyr kurs og seminarer tilpasset nesten ethvert behov. Hvert kurs kan skreddersys etter oppdragsgivers ønske. Denne listen er kun eksempler på kurs vi regelmessig holder, både nasjonalt og internasjonalt.

 

Sivile selvforsvarskurs

Vi avholder helgekurs fra 2-10 timer og seminarer av forskjellige lengder. Vi reiser over hele Norge, samt Norden, og kan komme til den lokasjonen du ønsker. Seminarene har forskjellige emner og vil vanligvis inkludere ubevæpnet forsvar, forsvar mot knivangrep og trusler, forsvar mot slagvåpen, etc. Seminarene er åpne for alle, uavhengig av bakgrunn i kampsport, alder og kjønn. Krav Maga kan fungere som et tilskudd til din eksisterende trening og stilart, eller en start på din Krav Maga karrière.

 

Selvforsvar for kvinner

 

KMG for Kvinner forsideEt av de spesialkursene som vi kjører oftest er selvforsvarskurs for damer. Dette kurset dekker teknikker for situasjoner som spesielt kvinner kan finne seg i. I tillegg legger vi mye vekt på det psykologiske i en voldelig situasjon. Det er viktig at deltagerne utvikler noen gode teknikker samtidig som de ikke får en urealistisk tro på egen evner.

 

Tredjeparts beskyttelse

Dette spesialkurset omhandler tredjeparts beskyttelse og livvakt situasjoner. Kurset tar for seg hvordan man skal beskytte en sine nære og kjære, samt den man er satt til å beskytte.

 

Selvforsvar for sikkerhetspersonell og ordensvakter

Tilpasset utfordringer og behov for norske sikkerhetspersonell. Det viktige er egensikkerhet, samtidig som kontroll over motstander trenes. Låser og nedtagninger er et spesielt fokus i dette kurset.

 

Kurs for militære og politi

Law Enforcement (LEIC)Vi har egne instruktører innenfor både Politi og forsvaret som tilpasser kursene for disse målgruppene. Vi gjennomfører alt fra dagskurs til lengre ukeskurs som fokuserer spesielt på de utfordringene målgruppen måtte stå ovenfor.

 

 

Skreddersyddekurs

Vi tilpasser kurs etter ditt ønske. Lengde, tidspunkt, tider og innhold er individuelt bestemt for å tilfredsstille dine behov på best mulig måte.

 

Kontakt oss for mer informasjon.

 

Mobile version: Enabled