Loading the content... Loading depends on your connection speed!

KRAV MAGA FOR UNGDOM

Krav Maga for ungdom (Krav Teens) er tilpasset ungdommer både med tanke på pedagogikk og ikke minst innhold.

Ungdommer har forskjellige problemer enn voksne, som ofte går på emner som mobbing, motorisk utvikling, det å tørre å si fra, selvtillit, utvikling av gruppetilhørighet, det å sette seg et mål og jobbe målbevisst mot det. Hos oss er instruktørene spesialutdannet for å jobbe med ungdommer innen systemet, og det er instruktører som ønsker å jobbe med ungdommer og finner det givende. Vi har en streng kontroll på både hvem som får undervise og hva de underviser.

 

Innhold i systemet

Så hvordan ser en time ut? Avhengig av alderstrinn er timene fra 60-75 minutter. Den vil alltid inkludere øvelser for å bygge koordinasjon, styrke og utholdenhet hos elevene. Den vil alltid inkludere en eller flere aspekter innen selvforsvar og bevisstgjøring innen sikkerhet som frigjøringer fra grep, forsvar mot slag og spark, forståelse på hva som er rett og galt i handlinger utført både av barn og voksne. Her starter vi med enkle ting som vi senere kan utvikle til forsvar mot våpen. Vi kjører scenariotreninger for å håndtere gruppesituasjoner, samt treninger i buss og bil.

Timene vil over tid inkludere sparring, både med boksehansker og bryting på bakken. I Krav Maga må vil du lære å fighte både på bakken og stående slik at man kan håndtere utfordrende situasjoner fra forskjellige posisjoner.

Vi inkludere også etterhvert bruk av batong og forskjellige treningsvåpen.

Har du lyst til å bli politi eller forbedrede deg for tjeneste i millitæret? Krav Teens gir deg treningen du trenger. Vi forbereder deg både fysisk og mentalt for det som møter deg i opptaket. I tillegg vil du lære teknikker som du vil få bruk for i i avdelingen.

 

Krav Teens er delt inn i grader

Gradene vi benytter heter Teens og er delt inn i nivåene 1-5. Det er normalt med cirka 6 mnd trening mellom hver ny grad. Noen klubber benytter delgrader mellom graderingene også, men det internasjonale systemet har 5 grader.

 

Bedre karakterer

Krav Teens treningen og fysisk aktivitet har vist seg å gi en smitteeffekt på hardt og godt arbeid, noe som bedre karakterer på skolen.

 

For mer informasjon og oppdateringer om våre Krav Maga tilbud til barn og ungdom burde du følge våre Krav Junior Facebook sider.

 

Velkommen til Krav Maga Junior, KMG avdelingen for barn og ungdommer.

 

Mobile version: Enabled