Loading the content... Loading depends on your connection speed!

KRAV MAGA GLOBAL NORGE (KMG)

Krav Maga Global (KMG ) ble etablert i 2010 av Eyal Yanilov og er en internasjonal Krav Maga organisasjon opprettet for å spre Krav Maga over hele verden på en mer strukturert ramme, samtidig som det opprettholdes et høyt nivå på trening. Krav Maga Global Norge ledes av Rune Lind, Expert 4 og Dr Ole B bistår som nestleder.  Både Rune Lind og Dr Ole B er medlemmer i et team av høyt kvalifiserte instruktører kjent som “Global and International Team» (GIT). Dette teamet består av instruktører som er ansvarlige for å spre Krav Maga og foreta instruktørutdanning, eksklusive workshops og spesialistkurs over hele verden.

 

Etter å ha fått tillit av profesjonelle og sivile utøvere verden over har Krav Maga Global blitt anerkjent som den mest profesjonelle og seriøse Krav Maga organisasjon i verden. KMG har klubber i over 60 land over hele verden, med flere tusen instruktører. Et bredt utvalg av militære enheter og politistyrker internasjonalt har Krav Maga som deres foretrukne system for defensive taktikk og selvforsvar, og bruker Krav Maga Global som deres leverandør for trening og utvikling av rutinene de benytter.

 

KMG støtter sine studenter, instruktører og skoleeiere med erfarings basert kunnskap, materiell og ikke minst en dyp forståelse i å håndtere konflikter og trusler i hverdagen. Med vårt unike system og dyktige instruktører, gir Krav Maga Global kunder og studenter den høyeste grad av kunnskap, utdanning og erfaring som er tilgjengelig i dag.

 

Krav Maga Global Norge (KMG) har som mål å tilby den ypperste kvaliteten på all undervisning knyttet til Krav Maga systemet via våre klubber og instruktører. Gjennom vår tilknyttning til Eyal Yanilov, KMG og Israel er du garantert å få det orginale og mest moderne Krav Maga systemet som er utviklet av Imi Lichtenfeld. Vi anerkjenner ingen etterligninger eller “wannabees”. Våre instruktører har alle måtte gå gjennom et steinhardt og intensivt instruktørkurs på minimum 23 fulle dager, og bestått en rekke prøver, både praktisk og teoretisk.

 

Våre instruktører må re-godkjennes hvert år for å kunne beholde instruktørlisensen, og vi krever at de alltid trener og holder seg ajour med de oppdateringer som skjer i systemet. For dette må de hvert år delta på samlinger i Norge og utland. De fleste av våre instruktører tar videreutvikling innen spesielle grener som Forsvar, Politi, Krav Maga for kvinner, Krav Maga for barn/ungdom, Krav Maga for livvakter og mer.

 

Hvis klubben du trener Krav Maga ikke står listet opp på oversikten er den ikke godkjent av Krav Maga Global, og vi anbefaler deg å sjekke ut en KMG klubb i nærheten.

 

Kampsportinstruktører som ønsker å bli med i familien kan ta kontakt med info@kravmaga.no for å diskutere kurs og affiliering.

 

Mobile version: Enabled