Loading the content... Loading depends on your connection speed!

NASJONALT TEAM

NASJONALT-TEAM-LOGO-KMG-NORWAY-SmallNasjonalt Team er de mest erfarne instruktørene i Norge. For å bli medlem i Nasjonalt Team hos Krav Maga Global Norge kreves mange år trening, spesialisering innen systemet, et høyt personlig ferdighetsnivå, et høyt kunnskapsnivå og gode holdninger i tråd med våre verdier.

Nasjonalt Team vil være ansvarlig for mye av kurs og testinger som arrangeres i regi av KMG Norge, samt at 3 av medlemmene tilhører de prestisjefylte International Team og Global Team i KMG som reiser rundt i verden og avholder instruktørkurs og instruktøroppdateringer. Eksempelvis er Rune Lind en av de første europeiske instruktørene og i dag medlem av Global Team er ansvarlig for å avholde kurs over hele verden.

Nasjonalt Team vil være veiledere for samtlige av G-level instruktørene under seg i regionen. Nasjonalt Team består pr dags dato utelukkende av instruktører som har tatt videreutdannelse og instruktørkurs innen emner som Law Enforcement, Fighter-Combat, Military, VIP, Shooting m.m.

 

 

NASJONALT TEAM NORGE

EXPERT 4

Rune Lind

Rune er den nest høyest graderte Experten i Krav Maga utenfor Israel og reiser flere ganger i året rundt om i verden og holder kurs for instruktører og sivile, samt spesielle kurs for militære avdelinger.

EXPERT 3

Ole Boe

Ole er den nest høyest graderte i Norge og spesialist innen stressmestring. Han benyttes ofte av avdelinger rundt om i verden for å holde kurs og seminarer innen det psykologiske aspektet innen nærkamp.

Expert 2

Børge Eliassen

Børge er Expert 2 og har gjennomført Law Enforcement Instructor Course (LEIC), VIP Instructors Course (VIC) og Womens Instructor Course (WIC). Han underviser også på diverse samlinger og kurs rundt omkring i Norge.

EXPERT 1

Freddy

Freddy er Expert 1 og har gjennomført Law Enforcement (LEIC), Military (MIC), Combat Mindset (CMIC), Womens (WIC), Shooting og VIP Instructor Course (VIP). Han benyttes ofte til å holde kurs i nærkamp og selvforsvar.

Expert 1

Natasha Hirschfeld

Natasha er en del av International Team, der hun leder instruktørutdannelsen for både kvinner og barneinstruktører. I Norge tilhører hun KMA i Oslo, og underviser mye på leirer i hele landet.

Expert 1

Joar Vik

Joar er vår første representant på vestlandet i National Team. Han er skolesjef i Hardanger og reiser jevnlig på kurs og samlinger.

 

Mobile version: Enabled