Loading the content... Loading depends on your connection speed!

KRAV MAGA FOR KVINNER

Krav Maga for kvinner - Natashe og Ole SMALLKrav Maga Global (KMG) Norge har sin egen avdeling med Krav Maga for kvinner, en såkalt Womens Division, hvor vi spesialiserer treningen for kvinner i alle aldre. Instruktørene er kvinner, problemstillingen er angrep som er spesifikke for kvinner og løsningene er tilpasset kvinner.

Målet for “Womens Division” er å utvikle indre kraft hos våre kvinnelige utøvere, ikke bare lære å slå og sparke. Å lese situasjoner før de skjer og si NEI så det forståes, er viktigere en å kunne noen enkle grep som kanskje fungerer.

Vi har et felles mål om utvikling av systemet, og et samarbeid på kryss av landegrenser med våre toppinstruktører fra Europa og hovedkvarteret i Israel. Vi jobber også opp mot forskjellige krisesenter i Norge hvor vi bidrar med vår kunnskap innen selvforsvar.

 

Krav Maga Global for kvinner

Krav Maga er verdens ledende system innen praktisk selvforsvar. KMG Norge er en del av det største og mest anerkjente Krav Maga system i verden, med direkte kobling til hovedkvarteret i Israel.

Alle KMG’s instruktører gjennomgår en grunnleggende, fysisk og mental trening på 180 undervisningstimer, i tillegg til egentrening og hjemmeoppgaver, for å bli sertifiserte KMG Instruktør. Utdannelsen strekker seg over 6-12 måneder. Kvinneinstruktørene gjennomgår en tilleggsutdannelse på 40 timers teori og praksis med en avsluttende test. KMG Norge har til dags dato 13 sertifiserte instruktører innen fagfeltet kvinneforsvar. Dette fagfeltet innebærer å styrke kvinners forståelse av hvordan de kan forsvare seg selv på en enkel men effektiv måte.

KMG’s metoder for å lære kvinner å forsvare seg er basert på mange års erfaring og utvikling innen fagfeltet. Tusenvis av kvinner rundt om i verden har gjennom erfaring av ekte situasjoner, anerkjent Krav Maga som det mest effektive selvforsvar når det kommer til farlige og truende situasjoner. Kombinert med tekniske og taktiske ferdigheter som Krav Maga treningen tilbyr, vil KMG’s studenter også tilegne seg den nødvendige mentale handlekraften som trengs hvis man en gang befinner seg i en truende situasjon.

lineogpatrick

KMG’s selvforsvar for kvinner inkluderer utvikling av innstilling, offensiv holdning og en målrettet besluttsomhet til å beskytte og forsvare seg selv uansett hvor og når det måtte være nødvendig. Som KMG instruktører etterstreber vi å styrke våre Krav Kvinners mestringsfølelse gjennom å tilby et unikt treningsmiljø for kvinner, hvor man ikke bare kan trene på spesifikke teknikker, men også tilby scenarier som kvinner møter i sin virkelige hverdag. Vi mener at denne formen for spesialisert trening er den mest effektive måten å utvikle en sterk forståelse av hva som trengs i en utfordrende og potensielt farlig situasjon. Gjennom disse spesialiserte treningsmiljøene fokuseres det på effektive teknikker, scenarioer og løsninger som kvinner kan relatere til i sin utfordrende hverdag.

 

Scenariobasert trening

Ved å tilrettelegge et scenariobasert treningsmiljø, skaper vi den mest realistiske og effektive treningsformen for deg som utøver.

Hva lærer kvinner på kvinnekursene hos KMG?

 • Bevisstgjøring og forebygging
 • Grensesetting
 • Fysiske begrensninger
 • Kroppens skjulte våpen
 • Gjenkjennelse av forsvarsgjenstander
 • Kidnapping og forsvar av 3. part
 • Voldelige overgrep
 • Forsvar med høye heler og trange klær
 • Knivtrusler
 • Angrep på håret eller veske/sekk
 • Psykiske trusler
 • Mental trening

Vårt mål er at Krav Kvinner skal føle seg mer selvsikre, handlekraftige og selvsagt at de skal ha en økt bevissthet rundt sin egen evne til å kontrollere truende situasjoner.

Treningene er tilpasset alle slags kvinner og fysiske begrensninger, så bli med på en opplevelsesrik trening.

For våre kvinnelige interesserte sjekk ut facebook siden: KMG Women Self Defense Group

 

Mobile version: Enabled