Loading the content... Loading depends on your connection speed!

KRAV MAGA FOR PROFESJONELLE

La oss ført avklare hva vi definerer som profesjonelle. Dette er personer som trenger Krav Maga (effektivt selvforsvar) i utføringen av sitt betalte yrke. Krav Maga passer for alt fra politi og militær som trenger Krav Maga for å redde livet sitt i en voldelig situasjon til profesjonelle kampsportutøvere som ønsker et nytt ben å stå på i undervisningen.

 

Les mer om våre instruktørkurs for de som ønsker å starte Krav Maga klasser for barn og voksne her (Krav Maga Global Instruktør).

 

Krav-Maga-for-Military-3[1]For utsatte yrkesgrupper kjører vi forskjellige kurs. Vi kan tilby brukerkurs og instruktørkurs av forskjellige lengder. Brukerkurs for militær, politi, arrestforsvarere, fengselsbetjenter, vektere, sykepleiere, utrykningspersonell (deriblant brannmenn), livvakter, m.m. Brukerkursene legger vekt på deltagerens behov for løsningsmønster, integrering av eksisterende prosedyrer som må følges i avdelingen og integrering av forskjellige løsninger på voldsskalaen.

 

For politi og militær søkes å integrere våre løsninger for å håndtere vold med forskjellig maktmidler som alt eksisterer. F.eks integreres ubevæpnet maktbruk og overganger til/fra våpenbruk for ekstreme situasjoner, hvordan beskytte sitt våpen slik at uvedkommende ikke får tak i det, m.m. Dette gir utøveren en større verktøykiste å kunne velge løsninger fra i en voldelig situasjon.

Les mer om Krav Maga for militæret her i denne bloggen (på Engelsk).

Krav Maga and existing procedures

 

I tillegg til brukerkurs for forskjellige enheter har vi også instruktørkurs for eksisterende instruktører fra politiet, millitæret, livvakter m.m.

 

For mer informasjon angående disse kursene, kontakt oss på info@kravmaga.no.

 

Mobile version: Enabled