Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Rune Lind

Rune Lind
Expert 5
Bodø
 

Bakgrunn innen Krav Maga

Rune startet som Krav Maga instruktør etter det første nordiske instruktørkurset i Sverige i 1996. Kurset var den gang på 4 uker i strekk. Han startet den første klubben i Bodø høsten 1996, og har holdt seminarer og kurs i hele Norge siden oppstarten. Da den norske organisasjonen ble stiftet i 1997 ble Rune leder, og har hatt den posisjonen siden det.

Han har i dag den høyeste graden i Norge, Expert 4, og har en rekke videreutdanninger. Han er en av Eyal Yanilovs nærmeste assistenter og personlige elev. Rune er i dag en del av KMG Global Team som reiser rundt og underviser i hele verden. Her er han en av de få som bla.a kjører VIP instruktørkurs og LawEnforcement instruktørkursene. Han er også en av de få innen Global Team som er utdannet skyteinstruktør.

Annen relevant bakgrunn

Rune har jobbet deltid på kontrakt i forsvaret i 10 år, og er aktiv i dag som som instruktør i forsvaret med nærkamp opplæring i samarbeid med fagmyndighet på området. Han er i tillegg leder i sikkerhetsbransjen der han han jobbet i over 20 år.

I 2007 var han den første i Norge til å ta utdannelse i CrossFit og startet den første CrossFit boxen i Bodø som sammen med Krav Maga Global Bodø i dag utgjør BBGym Bodø. Rune er også instruktør i SFG Kettlebels, han er hovedinstruktør i Norge i Ground Force Method og Primal Move. Han er utdannet Muskel – og Ledd Terapaut, diplomert massør, PT, kickboxing og MMA instruktør og er godkjent av Functional Movement Screen.

Stilling i KMG Norway

Rune er i dag administrativ ansvarlig for KMG Norway. Han er i tillegg ansvarlig for all opplæring av instruktører i Norge, samt at han sammen med Ole Boe driver den internasjonale sommerleiren hver år. Han reiser rundt og holder seminarer og kurs i hele Norge. I tillegg er han skolesjef og instruktør i Krav Maga Bodø.

Gjennomført spesialiseringskurs  i Krav Maga

  • General Instructors Course (GIC)
  • Military Instructor Course (MIC)
  • Law Enforcement Instructor Course (LEIC)
  • VIP Instructor Course (VIP)
  • Womens Instructor Course (WIC)
  • Kids Instructor Course (KIC)
  • SWAT Instructor Course (SWAT)
  • Shooting Instructor Course (SIC)

Mobile version: Enabled