Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Freddy M

Freddy M
Expert 1
Oslo
 

Bakgrunn innen Krav Maga

Freddy startet trene Krav Maga i 2003 hos Stig Atle i Sandefjord. Han begynte sin instruktør utdannelse i 2007 og han har siden den gang gjennomført en rekke spesialiseringer og kurs innen Krav Maga. Han har holdt kurs og graderinger nasjonalt og internasjonalt, samt at han har bodd i Israel for en lengre periode i KMG HQ huset og hjemmet til Eyal og Merav Yanilov. Der har han trent under Eya Yanilov, Zev Cohen, Ilya Dunsky, Ran Laskov og Meyrav Bar Haim, for å nevne noen. Freddy har vært instruktør på flere “KMG Touring and Training in Israel” eventer og har undervist i det sivile og for forsvaret i mange år.

Annen relevant bakgrunn

Freddy har bakgrunn i Muy Thai og Grappling før han begynte med Krav Maga. Han har også vært instruktør i militær nærkamp i HV-I og hjelpeinstruktør under seminarer innen stressmestring, mentale forberedelser og combat mindset. Freddy har i tillegg jobbet mange år i den sivile vaktbransjen innen risikoanalyser og praktisk beskyttelse og gjennomført en rekke kurs og sertifiseringer.

Stilling i KMG Norway

Freddy er i dag instruktør i Krav Maga, samt ansvarlig for sosiale medier og rådgiver innen markedskommunikasjon og strategi. Han er også en del av det nasjonale instruktør teamet i KMG Norge som reiser rundt og holder kurs, seminarer og graderinger.

Gjennomført spesialiseringskurs  i Krav Maga

  • General Instructor Course (GIC)
  • Military Instructor Course (MIC)
  • Law Enforcement Instructor Course (LEIC)
  • Womens Instructor Course (WIC)
  • VIP Instructor Course (VIP)
  • Combat Mindset Instructor Course (CMIC)
  • Shooting Instructor Course (SIC)

 

Mobile version: Enabled